swap_horizontal_circle

Sälj begagnad Tesla

Att sälja sin begagnade Tesla har inte alltid varit så enkelt. Ibland kan man helt enkelt överlåta sitt leasingavtal till den nya ägaren, det är sällan den bästa lösningen. Parametrarna i leasingen kanske inte passar, det kan finnas ett övervärde som måste hanteras, eller så kanske den nya ägaren är en privatperson. Vill man sköta det själv måste man ofta ligga ute med väldigt stora summor pengar för att lösa leasingen, och man riskerar också att bli skyldig att hantera reklamationer enligt konsumentköplagen. Jag hade själv stora bekymmer med detta när jag skulle sälja min första Tesla, vilket ni kan läsa om i detta blogginlägg, och även om jag hittade en lösning så kanske den inte var optimal. Trots detta är det ofta väl värt att försöka sälja på egen hand, eftersom priserna på privatmarknaden varit oerhört mycket högre än de inbytespriser man kunnat få på sin Tesla - det kan skilja så mycket som hundratusen kronor!

Därför blev jag väldigt nyfiken när jag blev kontaktad av TeslaLeasing.nu. De tillhandahåller precis den tjänst jag letade efter när jag sålde min Model S, och till ett väldigt bra pris. De hjälper till med allt pappersarbete och all juridik kring att sälja din Tesla, ligger ute med pengar för att lösa leasingen, och ordnar också finansiering åt köparen hos DNB till förmånliga villkor. På köpet får man dessutom ett års förlängd garanti (om bilen är max 6 år och gått max 12000 mil), 14 dagars gratis helförsäkring samt 20% rabatt på försäkringspremie hos TryggHansa, vilket ger en väldig trygghet för köparen och borde göra det lättare att få såld bilen. Även om tjänsten heter TeslaLeasing och primärt riktar sig mot företagsleasade bilar så kan de hjälpa alla som vill sälja sin Tesla, även privatpersoner. Ni kan läsa mer om tjänsten på deras hemsida TeslaLeasing.nu.

Tjänsten kostar vanligtvis 14 995 kr exkl moms, men jag kan nu via Teslakalkylen ge er ett specialerbjudande där priset rabatteras till 9 995 kr exkl moms, och räntan för köparen rabatteras från 4,95% till 3,95%. För att ta del av erbjudandet fyller ni i formuläret nedan så kommer TeslaLeasing.nu att kontakta er (och anmälan är självklart inte bindande):